iparraldeaN
BIZI ETA
KONTSUMITU
Pintxobat jatea, kafe bat hartzea, menu gustagarri bat dastatzea, erosketaren bat egitea, konponketa baten beharrari aterabidea ematea, aisialdiko zerbitzu edo jarduera bat kontratatzea… Tokian tokiko denda eta saltokiak erreferentzia garrantzitsu eta beharrezkoak dira herri eta hiriak bizirik mantendu ahal izateko.
Lapurdi
Azkaingo trinketean kokatutako Xabiren ostatuan momentu goxo pasatzeko aukera ukanben duzu. Bertako mozkinak, modu originalean sukaldatuak proposatuko dizkizu, giro lasai eta euskaldunean. Prezioak 9 eurotik (sartzeak) 21 eurotara.
6206 Rue Ernest Fourneau
0540398816300 bio, biodinamiko eta natural arno erreferentzi baino gehiago. Xanpain eta edari alkooldunaren selekzioa. Oenologiko kurtsoak, mahasti elkarteak, arten erakusketak, arno liburutegia eta beste sorpresa ainitz!
10 chemin Karrika
33981353799Senpere eta Donibane Lohitzune artean kokatua den Pyrénées- Atlantique *** hotelak itxoiten zaitu lo egiteko, jateko, baita momentu goxo baten pasatzeko, izpiritu lasai eta familial batean.
Elbarrun, Senpere
0559540222Eguzki, Zazpi eta Oldarki garagardoak ekoizten dituen Brasserie du Pays Basque-k bisita eta dastaketa doan egitea proposatzen du, posta elektroniko bidezko erreserba derrigorrezkoa.
Zone artisanale Etxecolu
33559568186Elizaldia Etxaldea, etxeko eta kalitatezko xerrikia topatzeko pasaleku huts ezina da. Horrez gain, gasna, barazkiak, arnoa eta hainbat tokiko mozkin aurkitu bertan.
900 rue Harguin Etcheberry
0535456051Bazkariak, afariak, talde bufetak, kontzertuak, animazioak. Asteartetik larunbatera idekia Baiona Ttipiko auzoan. Aukera onena euskara entzuteko ta hitz egiteko.
22 Marengo Karrika
33559529470Nafarroa Beherea eta Zuberoa
Sasoiko sukaldaritza, arrazoinatua eta tokikoa, asteazkenetik igandera irekia.
20 Ospitaliako plazan
33559372383Kafea, gosaria, aperitifa hartzeko aukera... Kozina simplea gustuz egina; Esnean hazitako axuria labean errea, txipiroi entselada, ahate ginarria bai eta guk urinetako lukinkak.
2 Place Floquet
0559371196Nafarroa Beherea eta Zuberoa
Sasoiko sukaldaritza, arrazoinatua eta tokikoa, asteazkenetik igandera irekia.
20 Ospitaliako plazan
33559372383Kafea, gosaria, aperitifa hartzeko aukera... Kozina simplea gustuz egina; Esnean hazitako axuria labean errea, txipiroi entselada, ahate ginarria bai eta guk urinetako lukinkak.
2 Place Floquet
0559371196